Minikurs i att fotografera bättre, distansföreläsning

Laura Johansson distansföreläser om fotografering

• Minikurs i att fotografera bättre (med mobiltelefonen). Vi går igenom centrala begrepp och saker som gör dig till en bättre fotograf (utan att vara proffsfotograf): hur tar jag bättre bilder? (produktbilder, porträtt, vyer osv.), vad ska jag tänka på då jag fotar (ljus, layout, gyllene snittet osv), hur editerar jag bilderna så att de blir ännu bättre (jag presenterar kort Snapseed-appen, som har massor av funktioner som du kan fixa till fotot med – även text på bild-funktionen). Vi går inte igenom enskilda telefoners kamera-appar, dessa räknar jag med att deltagarna bekantar sig med på egen hand.

Hoppas på många deltagare, föreläsningarna ordnas på distans via Zoom. Anmälningar via hemsidan eller till Heidi Lindholm : heidi.lindholm2@outlook.com
 
Föreläsningarna gratis för våra medlemmar, övriga kan delta för 25€

Laura Johansson

Laura är en tvåspråkig sociala medier-utbildare, konsult, fotograf och skribent som ser helheten och förstår även kundens budjet och resurser. Laura styr projekten i mål och älskar deadlines. Laura är Ekonomie Magister, tradenom, studentmerkonom och funderar för tillfället på att doktorera.

https://www.lvngroom.fi/sv/

Om händelsen

Startdatum 09.03.2021 18:30
Slutdatum 09.03.2021 20:00
Platser Ej begränsat
Registered 1
We are no longer accepting registration for this event