Föreläsning på Bygdegården i Tenala

Föreläsning på Bygdegården i Tenala

Välkommen på föreläsning!

 

Tenala-Bromarf företagare r.f ordnar föreläsning i Tenala Bygdegård i samarbete med Ekenäs Sparbank och Företagarna i Finland.

Pris: Gratis för medlemmar i Företagarna. Även anställda välkomna med. För icke medlemmar kostar föreläsningen 10€

Läs mera http://alfrehn.com

Föreläsningen är på svenska.

Anmäl dig senast 31.10 Via hemsidan eller till Synne : tyghallen@karis.nu / 040 5559390

Information: sanna.sassi@yrittajat.fi

Vi bjuder också på kaffe.

Välkommen

Ledarskapsparadoxen:

Varför finns det så många ledarskapsböcker?

Inom ledarskapsforskningen skapas det ständigt ny kunskap. Bok efter bok med teori efter teori släpps till en väntande marknad. Så varför finns det ingen definitiv instruktionsbok för ledare?

Vi upplever ledarskapsparadoxen varje dag, i varje ögonblick av ledarskap. Det är en paradox som rymmer alla de motsägelser vi ser med våra egna ögon varje gång vi försöker tillämpa en snitsig modell från en föreläsning eller en ny metod från Silicon Valley – den inneboende omöjligheten i att ingen generell kunskap någonsin går att applicera oproblematiskt på specifika ledarskapssituationer.

Historiens största ledare har inte följt färdiga recept. Är det något som präglat dem är det snarast deras förmåga att se förutsättningarna för just deras organisation, deras underordnade och ibland omöjliga situationer. En stor ledare använder eftertanke, strategi, empati och handlingskraft för att navigera ledarskapets alla paradoxer – och söker aldrig efter färdiga handlingsmanus. En stor ledare tar sitt ledarskap i sina egna händer.

Är du en sann ledare?

Professor Alf Rehn är känd som ledarskapsforskningens ”enfant terrible” och föreläser för toppchefer världen över. Hans bok Farliga idéer är en global bästsäljare. Ledarskapsparadoxen har kallats ”en nådeskrift för ledare”.

Event Properties

Event Date 07.11.2019 18:00
Event End Date 07.11.2019 20:00
Capacity Unlimited
Registered 17
We are no longer accepting registration for this event